Individuele begeleiding

Personal Training

Wil jij

- je pijnvrij, fitter en sterker voelen?
- terug in die broek passen?
- trainen voor een specifiek sportief doel?
- het verbeteren of aanleren van specifieke skills?
- blessurepreventief trainen of na blessure terug sporten?

Dan is Personal Training onder de vorm van één-op-één of één-op-twee coaching de oplossing voor jou.

Er wordt na een vrijblijvende en gratis intake een doelgerichte screening uitgevoerd. Aan de hand van jouw doelstellingen en rekening houdend met je beginniveau wordt er een persoonlijk traject opgesteld. 

Heb je een buddy met dezelfde doelstellingen en zijn jullie beiden rond hetzelfde beginniveau, dan is duo training ook mogelijk. Zo deel je de pret, de vooruitgang, en ook een stuk van de prijs.

Prijzen één-op-één training
                                    4 weken     8 weken
1 training/week           €45,00        €40,00
2 trainingen/week       €40,00        €35,00

Kies je om met een buddy te komen sporten onder de vorm van een duo training? Dan krijgen jullie beiden een korting van 1/3 op de één-op-één prijs.

Mail me op robin@crossfitlokeren.com voor het inplannen van een gratis intake of als je meer informatie wenst.

 

Wie is jouw Personal Trainer?

Mijn naam is Robin Deschepper, een enthousiasteling met een hart voor sporten. Zelf kajak ik al 10 jaar en doe ik aan verschillende vormen van krachttraining. Ik studeerde Lichamelijke opvoeding met afstudeerrichting Personal Training en behaalde het  Postgraduaat Performance Coaching. Daarnaast geef ik al enkele jaren training bij mijn kajakclub en als personal trainer in en rond Gent.

Als Personal Trainer kijk ik samen met jou naar wat je doel is, waar je vandaag staat en op welke manier we je doel gaan bereiken. Dit doen we op een wetenschappelijk onderbouwde manier.

Image

Trainingsschema's

 

Wil je een specifieke training volgen waar je zelf de nadruk kunt kiezen? Of train je liever alleen? Dan stellen we een trainingsschema op dat volledig aangepast is aan jouw wensen. Kracht, conditie, weightlifting, powerlifting,...

Sporten op maat

Heb je een blessure of andere noden waardoor je een aangepaste training wilt volgen? Dan maken wij graag voor jou een geschikt trainingsschema zodat ook jij kan blijven sport.

Contacteer ons voor meer informatie.

 

Contacteer ons